Saturday, 28 March 2015

DAP + HUDUD = TIADA UNTUNG /// ROUND 1




Gang-gang DAP dah lama perang hudud… PAS pula tak pernah beralah dari isu yang sama.. tapi hipokritnya PAS masih lagi amik port dengan PAKATAN RAKYAT sampai DAP sendiri xbley tahan nak keluar dari PAKATAN RAKYAT yang tak berapa nak sepakat tu… diorang dah x nak gang.. lu blah je la… 

Wa dah agak sooner or later DAP akan bertindak demikian dan PAS kini terkontang-kanting bersendirian melayan ombak rindu.. tu la orang nasihat taknak dengar.. Sekarang lu orang tengok PKR plak dah siap-siap pasang orang die kat dalam. . kena kencing je la dengan DORAEMON tu… takkan wa nak cakap juga sapa DORAEMON yang Bang Non pasang kan.. sendiri mau ingatla bro… 

PAS SARAWAK pula sila ambil iktibar dari apa yang dah jadi.. jangan asyik jadi boneka… DAP buat IMPIAN SARAWAK… lu orang pun kecoh nak buat UNTUKMU SARAWAK… tapi wa cakap depan-depan la… lu orang PAS SARAWAK ni sebenarnya jadi pom-pom girl je ke kat SARAWAK ????!!! Wa tak bley blah betul dgn lu orang ni… Jangan nak bangga sangat dengan result BETING MARO tu… lu orang kata menang.. wa kata KALAH!!  

Rumah-rumah persundalan belambak-lambak dekat KUCHING, MIRI, BINTULU dan SIBU… lu orang kata nak perjuangkan ISLAM secara total… ni wa bagi assignment kat lu orang PAS SARAWAK yang baru nak UP ni… kira wa bagi tips la ni… baca dan share dengan ente.. anta.. unta korang… x cukup cerah lagi?! Budak tadika kalau baca tajuk ni pun dah paham… 
 
Dah la… wa taknak cakap banyak.. budak-budak baru nak up kena bagi tips sikit je… nasihat tak bebayar ni…

#Waxdehalbro #lupikirlasendiri #sengat #bisa #sengatnyatudisini

No comments:

Post a Comment